Bemutatkozás

Tisztelt Látogatónk!

Ezt a honlapot azért hoztuk létre, hogy gyors betekintést nyújtson ventilátor kínálatunkba. Elsősorban a legnépszerűbb termékeink bemutatására helyeztünk hangsúlyt, de megtalálja itt a kiegészítőket és a forgalmazott alkatrészeket is.

A Cool4U Automotive Kft. elkötelezett a magas minőséget képviselő termékek forgalmazásában, ezért is esett választásunk a ventilátor piac meghatározó szereplőjére a SPAL-ra.

A társaságot 1959-ben alapították elsősorban műanyag alkatrészek gyártására. Az 1970-es években az alapítóknak nagyszerű gondolata volt, hogy kiterjesszék a termelést az elektromos ventilátorok gyártása felé, mind az axiális, mind a centrifugális ventilátorok gyártására az autóipar számára. A SPAL kibővítette termékskáláját és telepítette az első gyártósorokat, hogy megfeleljen a gyorsan növekvő piaci keresletnek. A fejlődés azóta is töretlen: a SPAL 2010-ben megkezdte az új axiális és centrifugális elektromos ventilátorok gyártását Brushless / Electronic Intelligent Drive technológiával, majd egyre növekvő gyártó kapacitás mellett a világ minden pontján megnyitotta képviseletét.

 

A termékek a webshopunkon keresztül megrendelhetők: a legtöbb alkatrészt készletről értékesítjük. Amennyiben nem találja a keresett terméket, akkor kérjük jelezze felénk, kollégáink készséggel állnak rendelkezésre a ventilátorok és azok alkatrészeinek beszerzésében.

Jó böngészést kívánunk!

A Cool4U Automotive Kft. vezetősége